Verhuur hoogwerker voor veiligheid!

Verhuur hoogwerker

De verhuur van een hoogwerker is tegenwoordig steeds sneller te vinden met behulp van internet. Een hoogwerker is een machine die speciaal ontwikkeld is voor werknemers die op een locatie op grote hoogte moeten zijn. Op deze manier kan het personeel veilig en stabiel bij bepaalde plekken komen door middel van hoogwerker verhuur. Heb jij of je onderneming nog onderhoud dat moet gebeuren op een lastig bereikbare locatie? Neem dan snel contact op met Kraanverhuur Woerden voor hoogwerker verhuur om een hoogwerker in te huren.

Wat is het nou precies?

Een hoogwerker is een eigenlijk een rijdend karretje dat een aandrijving bevat. Deze aandrijving is sterk genoeg om een hydraulische arm te bedienen die de hoogwerker omhoog of omlaag kan brengen. Door Middel van een aantal scharnieren is de hoogwerker aangesloten op de hydraulische arm. Zo kan er flexibel bewogen worden tussen verschillende verdiepingen zonder in gevaar te komen. De hoogwerker is omringd met een stevig hek met meerdere hechtingspunten zodat werknemers nooit in gevaar komen. De meeste hoogwerkers werken op diesel of een elektromotor maar er zijn natuurlijk ook gas aangedreven varianten.

Veiligheid voorop

De verhuur van een hoogwerker komt voor bij bepaalde redenen. Vaak zijn deze redenen op flinke hoogte of moet er op verschillende hoogtes onderhoud gepleegd worden. Op dit moment is het zoeken naar een hoogwerker verhuur niet altijd de eerste stap. Mensen hebben bijvoorbeeld ook de steiger als alternatief. Bij de installatie van een steiger zal veel tijd overheen gaan. Het opbouwen zal door het inhuren van personeel zowel tijd als geld kosten. Wanneer de steiger dan gebouwd is kan men maar op bepaalde vaste locaties aan het werk gaan. Bij het verplaatsen van het werk zal de steiger aangepast moeten worden of zelfs helemaal afgebroken worden en weer opgebouwd. Bovendien is het werk op een steiger levensgevaarlijk door de gammele constructie en bij slecht weer ook nog slip en struikelgevaar. Bij de verhuur van een hoogwerker ontsnap je aan al deze problemen.

Hoogwerker verhuur en veiligheid

Het veilig gebruiken van een hoogwerker is belangrijk en simpel. De machine mag alleen door mensen met een hoogwerker training bediend worden. De hoogwerker hoort zelf ook aan bepaalde credenties te voldoen om zo veiligheid binnen de Europese markt te garanderen. Bij elk gebruik dienen zowel het mechanisme als de veiligheidsbak gecontroleerd te worden om zo nare situaties te voorkomen bij het verhuur van een hoogwerker.

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *